Menu

Idrætscenter Sunds Vest indviet med stort fremmøde og med anerkendelse til en lang række ledere

image
Ole Olesen
27. marts 2022 kl. 21:14
Fredag den 25. marts 2022 blev en historisk dag i Sunds IF.

Mere end 150 gæster og 50 spillere fra ungdomsafdelingen satte rammen for indvielse af de nye lokaler. Det blev en eftermiddag med mange flotte ord til Sunds IF. Startende med Dan Karlsen næstformand i Kultur og Fritidsudvalget, som på vegne af Herning kommune ønskede Sunds IF tillykke med de nye lokaler og sendte en stor tak til virksomheder og fonde, som har støttet projektet. Han havde også en særlig tak de mange frivillige, som har været helt afgørende for det flotte resultat.

Herefter tog formand for Region 2 i DBU Jylland Johnny Krogh-Hansen over med officiel udnævnelse af Sunds IF som DBU børneklub. En certificering, hvor børns vilkår og rettigheder sættes øverst og danner rammen for verdens bedste børnefodboldmiljø.

Hans Mogensen fra DBU Jyllands bestyrelse havde fornøjelsen at overrække DBU’s Sølvnål til Jesper Bangsgaard Jensen for 25 års arbejde med frivillighed på store og tunge sportslige opgaver.

Endelig kunne formand for lederudvalget i Sunds IF Søren Peder Jensen afslutte en dejlig dag med en tak til alle samarbejdspartnere i byggeriet. Til administration og det politiske niveau ved Herning kommune, til lokale virksomheder og fonde for vedvarende støtte og sidst og ikke mindst en særlig tak til alle frivillige på projektet.

Søren Peder Jensen fortalte videre, at uden frivillige havde vi ikke fået så skønne lokaler, som vi nu kan tage i brug. Det gælder frivillighed i vores byggeudvalg, frivillige hjælpere under byggeriets toårige periode men også en lang række af foreningens mange styregrupper, som har været med i processen. Der er på nuværende tidspunkt brugt mere end 2000 timers frivillighed i byggeriet.

På en sådan historisk dag fandt bestyrelsen det også nødvendig med balance i æresmedlemskabets regnestykke og derfor blev Anders Knudsen og Erik Dalbjerg også meget fortjent efter 47 års frivillighed udnævnt som nye æresmedlemmer af foreningen.

Herning Folkeblad har i lørdagens avis på fremragende vis sammenfattet deres oplevelse af dagen. LINK

Se billeder fra dagen her.

Luk