Menu

Ungledercamp 2021

image Deltagere på Ungledercamp 2021
Peter Davies
04. november 2021 kl. 13:20
Kæmpe succes for Sunds IF
Efter to års pause kunne vi endelig igen slå dørene op til vores ungleder Camp. En Camp hvor nogle af klubbens ungdomsspillere kunne prøve kræfter med foreningslivets mange aspekter. Vi havde 17 deltagere, som skulle igennem et stramt men veltilrettelagt program. Campen foregik lørdag d.30/10 og søndag d.31/10. Efter morgenmaden lørdag stod den på teori om træning af børn. Deltagerne udviste stort engagement og deltog ivrigt med mange spørgsmål og svar. Men ingen teori uden praksis. Nu skulle kursisterne prøve teorien på egen krop. Vores "lokale" konsulent Peter Gandrup havde ansvaret for det faglige indhold på Campen. Han trænede de unge mennesker, ud fra den præmis at de skulle forestille sig at være 8-10 år gamle. Der blev grint, leget, stillet undrende spørgsmål, svaret med skud fra hoften og trænet en masse fodbold. Da en velfortjent frokost var indtaget, stod den på arbejde i grupper med forskellige opgaver. Der blev arbejdet med følgende tre opgaver:
  1. I er en arbejdsgruppe under bestyrelsen i Sunds IF. I skal prioritere ti ting som I gerne vil have forbedret.
  2. I skal planlægge en udlandstur for klubbens U14 årgang.
  3. I skal planlægge et U10 og U11 stævne.
Der blev arbejdet benhårdt og inden vi havde set os om, var der gået næsten to timer. Gruppearbejdet skulle lige fordøjes med lækker kage, inden vi skulle høre gruppernes fremlæggelser. Kæmpe ros til alle for nogle flotte fremlæggelser. Svarene på opgave 1 vil blive videregivet til bestyrelsen i Sunds IF.
Søndag startede med træningsteori og herefter planlægning af børnetræning. Kl. 11.00 fik vi besøg af nogle medier, som var helt klar på en gang træning. Igen viste vores unge mennesker stort engagement, overskud og glæde ved at være trænere. 
Søndagen sluttede af med, at deltagerne skulle tilkendegive om de kunne tænke sig at blive ungledere i Sunds IF.
17 UD AF 17 SAGDE JA TAK - så tak til alle for en fantastisk Camp og vi glæder os helt vildt til at følge og hjælpe jer i jeres trænergerning.
Se flere billeder her.