Menu

Sunds IF åbner fodtennis afdeling

image
Mathias H. Riis
04. januar 2024 kl. 13:41
Sunds IF åbner det nye år, med en udvidelse af tilbud i klubben.

Det er ikke mere end et år siden, at klubbens nye multibane og fodtennisanlæg stod klar til brug. Mange medlemmer har benyttet mulighederne for at spille på egen hånd efter skole, børnehaver har brugt den i forbindelse med besøg herude, derudover har flere afdelinger brugt det i forbindelse med deres træningspas. Ikke at forglemme at KUN FOR KVINDER var på fodtennisbanen, som del af deres opstart.
Multibanen og fodtennisanlægget har deres egne lysmaster, separat fra kunstgræsbanen – det gør det muligt for medlemmerne at spille på egen hånd, også efter solen er gået ned. Et enkelt tryk på den grønne knap på lysmasten først før, giver fuld belysning i 45 min. hvorefter det slukker automatisk. Herefter kan man vælge at tænde igen, hvis man endnu ikke er færdig med at spille.

Tilbage til udvidelsen af tilbud. Sunds IF blev kort før juleferien officielt medlem af forbundet Fodtennis Danmark. Møderne med Fodtennis Danmark var meget positive, og de står altid klar med en hjælpende hånd/fod i forbindelse med at implementere fodtennis i Sunds IF. Allerede i dette forår forventer vi at afholde flere åbne træninger, og fortælle om hvilke muligheder fodtennis kan give kontra græsfodbolden. Mere om det senere i foråret.

Vi er stolte over at vi nu kan præsentere endnu et ekstra fodboldtilbud til byen og Sunds IF, som i forvejen tæller græsfodbold, indefodbold, vinterturneringer, eFodbold, KFM & KFK og fremover også fodtennis. 

Luk