Menu

Stemningsvideoer fra Sunds IF

image
Mathias Hammer Riis
10. oktober 2023 kl. 16:06

Hen over sensommeren har der i Sunds IF været et større fokus på at få piger tilbage til fodbolden. Tilbage i 2006 vandt Sunds IF endda prisen som Årets Pigefodboldklub, så vi kan jo godt.
For at få sat endnu mere skub i tendensen har vi indgået et Get Movin´ samarbejde med naboklubberne Tjørring IF og Herning KFUM. Et samarbejde der skal sikre endnu bedre og endnu flere tilbud til pigerne. I Sunds IF har vi selv startet et spritnyt pigefodboldhold op, som pt. har 13 kontingentbetalende medlemmer – og stadig plads til flere. En fortælling, der startede med at 3 piger deltog ved klubbens fredagsfodbold, som er for hele byen, hver fredag i højsæsonen.
Tilbage til Get Movin´ samarbejdet, hvor vi klubberne sammen har lavet en handleplan – strækkende sig over 4 år. Vores første tiltag, har været Flytbar Fællestræning. I vores tilfælde en fredag, hvor vi inviterer udvalgte årgange for hver klub til fællesstræning og spisning. Indtil videre to fredage, som begge har været en stor succes, for både klub, trænere og selvfølgelig spillere.

Nedenstående link, viser en fællestræning i Sunds IF. (video: Jysk Fodbold)
https://www.youtube.com/watch?v=Dpc90q_b47A&t=14sVESTJYSKE PIGER HAR EN FEST TIL FÆLLES FODBOLDTRÆNING

Næste tiltag i værktøjskassen er et C1 trænerkursus, med kun kvindelige deltagere. I skrivende stund 11 deltagere, hvoraf 6 er fra Sunds IF.

Udover pigefodbolden, har vi i Sunds IF lagt fokus i vores eFodbold-afdeling. Vi har netop afholdt en eFodbold Klubdag, hvor medlemmer som ikke-medlemmer kunne tilmelde sig, og få en fredag aften i selskab med eSuperliga Danmarksmester, Lasse Bækkelund. Men også i selskab med 40 andre børn og unge fra årgang 2009 til 2015, som alle elsker fodboldspillet – både på skærm og på græs. Aftenen bød på fodboldaktivitet på kunstgræsset, spisning, FC24-turnering og Tips&Tricks.
Fremover vil der være eFodbold-træning hver tirsdag og torsdag kl. 18.45 – 20.15 v. Jesper Jakholm.

Også eFodbolden i Sunds IF har sine egne videoer.

Nedenstående link, viser eFodbold i Sunds IF. (video: DBU eFODBOLD)
https://www.youtube.com/watch?v=4uzS_Mmb0dM&t=14sDET HER ER DBU eFODBOLD

https://www.youtube.com/watch?v=QUldSbsj1GweFODBOLD I SUNDS IF


Sidste video har ikke som sådan noget med Sunds IF af gøre, udover at vores stadion blev anvendt i forbindelse med en Jysk Mesterskabsfinale, hvor 2 efterskolehold mødtes på neutral grund.

Nedenstående link, viser en Jysk Mesterskabs finale på Sunds IF-stadion. (video: Jysk Fodbold)
https://www.youtube.com/watch?v=sS4ym4l8sVI – EFTERSKOLEHOLD I HÅRD KAMP OM JM-GULD

Luk