Menu

Sports-byfest 2023

image
17. maj 2023 kl. 16:11
Se byfest-avisen her!

Efter nogle fantastiske byfestdage i 2022 glæder vi os til igen i år at kunne byde velkommen til Byfest i Sunds i området omkring Multicenteret, hvor vi i rolige og sikre omgivelser har de bedste betingelser for at give Sunds Borgerne – både unge og ældre en rigtig god byfest. Vi håber, at borgerne i Sunds også i år vil benytte lejligheden til at samles og støtte op omkring fællesskabet. Det er nemlig det, der er hovedformålet med byfesten i Sunds!
Sunds Idrætsforening har i mere end 40 år har været tovholder på afviklingen af byfesten i samarbejde med flere af byens andre foreninger, og med så mange år på bagen, er der naturligvis også traditioner. Derfor starter Sunds GF Motionsafdeling også i år festlighederne med Midsommerløbet tirsdag den 13. juni kl. 19.00. Ligesom Sunds Cykelmotion åbner fredagens program med cykelløb rundt i gaderne ved Multicenteret, inden det igen er tid til at grillen tændes og der er spisning og hygge i teltet, hvor Hyggesprederen vil sørge for musikken. I år vil der derudover også blive opsat storskærm, så det er muligt at se Danmark spille EM-kvalifikationskamp i selskab med resten af byen.
Lørdag vil Sunds Event også i år arrangere høvdingebold og kåre årets frivillige i Sunds, ligesom Frokostjazzen er tilbage på pladsen. Sports- og byfesten sluttes af med Sankthansbål fredag den 23. juni.

 

  • Det tætte samarbejde med Reklametryk gør, at vi igen i år med stolthed kan præsentere byfestens aktiviteter og de virksomheder, der støtter festen i vores egen Byfestavis.

Avisen husstandsomdeles senere.

 

Link til byfestavis 

 

Luk