Menu

Povl Henning Thomsen hædret

image Povl Henning Thomsen og Mathias Hammer Riis
28. juni 2022 kl. 15:39
Overrækkelse af årets ungdomslederpokal.
  1. Årets ungdomsleder anno 2021/2022 blev Povl Henning Thomsen, assistenttræner for klubbens U13-15 Piger.

    Søndag d. 19. juni ved U13-15 Pigernes afslutning kunne Sportskonsulent Mathias Riis overrække pokalen og titlen som Årets Ungdomsleder til en glad og stolt Povl Henning Thomsen.
    Tager man blot et nøgternt kig på de resultater som U13-15 Piger har præsteret i året 2021/2022 tæller det bl.a.
  • Kvalificeret til Jysk Mesterskab i U14 (indendørs)
  • Kvalificeret til Jysk Mesterskab i U15 (futsal)
  • 2. Plads i B-rækken til Holland Cup
  • Vindere af U15 Puljen i forårssæsonen
  • Kvalificeret til og vindere af U15 Regionsmesterskab.

Dertil skal selvfølgelig nævnes at Povl Henning igen, igen har ydet en stor indsats for U13-15 Pigerne. Povl Henning er en dygtig fodboldtræner, der med sine altid gode og fodboldfaglige hints, bemærkninger og stop i spillet giver pigerne de bedste forudsætninger for at lærer spillet og blive endnu bedre fodboldspillere. Povl Henning besidder et kæmpe engagement for pigerne, hvortil der konstant bliver tænkt og forhørt sig om, hvordan man kan gøre det endnu sjovere at spille fodbold i Sunds IF. Et engagement der også gør sig gældende når Sunds IF søger frivillige, til eksempelvis Sports byfesten.

Desuden skal det nævnes at Povl Henning, og sammen med resten af trænerteamet i U13-15 Piger er lykkedes med at skabe et frirum for pigerne under træninger og kampe, hvor man kan koncentrere sig om at være fodboldspiller og glemme alt om, hvad der forgår udenfor kridtstregerne.

Se tidligere modtagere af hæderen her.