Menu

Poul Erik Nørtoft hædret med Gudmund Overbys Mindepokal

image
Ole Olesen
25. februar 2017 kl. 16:34

På Sunds IF’s generalforsamling torsdag aften kunne næstformand i Sunds IF Jan Højgaard overrække Gudmund Overbys Mindepokal til Poul Erik Nørtoft for hans store arbejde med tilblivelse af jubilæumsfolderen i anledningen af Sunds IF’s 75 års jubilæum.

Jan fremhævede i sin tale, at komiteen bag Mindepokalen ikke var i tvivl om, at netop arbejdet med tilblivelsen af jubilæumsfolderen, hvor der er blevet brugt rigtig mange timer i 2016 i frivillighedens tegn, er en indsats, som i særlig grad ligger indenfor retningslinjerne for uddeling af Mindepokalen.

Det er ganske enkelt et sandt mesterværk, som Poul Erik og hans klubven Jønne Maul har lavet. Et mesterværk, som virkelig stiller skarpt på de virkelige værdier i foreningslivet. Et stærkt bidrag til at holde fokus på foreningstanken og hele frivillighedens tilgang til opgaver i samarbejde med andre.

Jan fortalte videre, at det er skøn læsning med sponsorers, nuværende og tidligere spillere og lederes oplevelser i og med foreningen. Endelig og ikke mindst er der på bedste vis i billeder og ord fortalt historien om, hvem der har skabt Sunds IF gennem 75 år.

Ved siden af den særlige indsats i 2016 kunne Jan også fortælle, at det fremgik af indstillingerne, at Poul Erik gennem rigtig mange år har arbejdet i den røde trøjes tjeneste - ja helt tilbage i starten af 1970’erne. En rejse i frivillighedens tjeneste fra sportslige opgaver i ungdom, senior og nu i motionsafdelingen. Hertil skal lægges en årrække, hvor Poul Erik har stået i spidsen for markedsføring af klubben gennem klubbladet Orientering og Information. En tid, hvor den digitale verden endnu ikke var kendt – så der var rig mulighed for, at Poul Erik kunne bruge sine stærke kompetencer på det sproglige og grafiske layout. Oven i det skal lægges en lang række af opgaver i diverse udvalg, som ville svært at opremse. Der er virkelig tale om en meget lang og trofast tilknytning til Sunds IF.

”Vi har derfor efter en samlet vurdering fundet, at Poul Erik Nørtoft denne gang fortjent skal hædres med mindepokalen, fremhæver Jan Højgaard”.

Luk