Menu

Pigeraketten til Sunds IF 2021

image
Jesper Bangsgaard
03. september 2021 kl. 14:51
Søndag d. 12/9 kl. 10-12.30 byder Sunds IF alle piger 5-11 år velkommen til en gratis fodbolddag

Piger spiller også fodbold!

… og Sunds IF vil gerne have endnu flere af de lokale piger ud på banerne. Derfor inviterer vi, sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 11 år til en sjov dag med Pigeraketten. Det bliver 2½ time fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter! Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage og det kræver ingen tilmelding.

Raketten er klar til afgang ud i solsystemet – ER DU??

Den 12. september lander Pigeraketten på Skalmejevej 50, Sunds IF´s baner, og der er masser af plads ombord! Besætningen, der består af frivillige fra klubben og DBU’s instruktør, står klar kl.10:00 – kl. 12:30 til at tage imod alle piger mellem 5 og 11 år, der har lyst til at rejse med ud på en sjov og spændende dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Pigerne skal blandt andet forbi Solen, Saturn og Mars, og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset. Mor og far er naturligvis velkomne til at være til stede til det hele, og når dagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét at være medlem af en fodboldklub.

Har din datter og hendes veninder lyst til en sjov dag i stjernernes tegn? Så er det bare at møde op hos Sunds IF den 12. september klokken 10:00 – 12:30. Det eneste man skal medbringe, er en ordentlig portion godt humør, masser af gå-på-mod, en vandflaske og tøj til at bevæge sig i. Sammen sætter vi kursen mod stjernerne!

Yderligere oplysninger her.

Luk