Menu

Peter Davies hædret med Gudmund Overbys Mindepokal

image
Ole Olesen
27. februar 2016 kl. 19:10

På generalforsamling torsdag aften kunne Thomas Hammerlev Larsen fra Nordea I Ikast overrække Gudmund Overbys Mindepokal til Peter Davies for hans arbejde i ungdomsafdelingen i Sunds IF.

Thomas fremhævede i sin tale, at komiteen bag Mindepokalen specielt har bemærket, at Peter ud over en unik arbejdsindsats formår at tænke i helheder og skabe udvikling for hele foreningen.

Af indstillingerne fremgår det, at Peter som så mange andre ledere startede som forældretræner i ungdomsafdelingen. Denne opgave er fastholdt og hvert år udvidet med flere og nye aktiviteter til glæde for egen og andre afdelinger. Det er særligt kendetegnede for Peter, at han virkelig magter at inddrage alle i træningen uanset niveau. I 2015 har udviklingsaktiviteten så også været trænings- og holdsamarbejde med Hammerum IF i U14 drenge.

Det frivillige arbejde i egen afdeling blev også ret hurtig udvidet med aktiv deltagelse i afvikling af en række DBU aktiviteter i klubben. Mikrofodboldskole, Skattejagten, sommerfodboldskole og Kom ud af pomfritten.

I det seneste to år har Peter også været tovholder på klubbens egen begynderskole for de yngste, hvor barn og voksen starter sammen med det formål at få en rigtig god start i klubben. I 2015 har Peter yderligere været tovholder på ungledercamp, hvor klubbens U13 piger og drenge har stiftet bekendtskab med det frivillige lederskab.

Sidst og ikke mindst er Peter medlem af sportsudvalget og er dermed også en vigtig meningsdanner på det foreningspolitiske i Sunds IF

Alt i alt en fantastisk arbejdsindsats i ”den røde trøjes navn”, hvilket er ærefuldt og prisværdigt og gør Peter til en meget værdig modtager af Mindepokalen i år fremhæver Thomas Hammerlev Larsen fra Nordea.

Luk