Menu

Morten Sørensen hædret med Gudmund Overbys Mindepokal

image Morten Sørensen
Ole Olesen
03. marts 2024 kl. 15:28

På Sunds IF’s generalforsamling torsdag aften kunne Allan Kvistgaard fra Nordea overrække Gudmund Overbys Mindepokal til Morten Sørensen for hans frivillige arbejde i Sunds IF.

Allan Kvistgaard fremhævede i sin tale, at komiteen bag Mindepokalen ikke var i tvivl om, at netop den særlige indsats, som Morten har udført som tovholder for tilblivelse af byfestavisen og ByfestT-shirten i 2023 er indenfor retningslinjerne for uddeling af Mindepokalen.

Indholdet i opgaverne er rigtig mange timers arbejde med forberedelse, kontakt til byens virksomheder med annoncetegning og forfatter til artiklerne i avisen. Resultatet af arbejdet bidrager pænt til det samlede resultat af byfesten, som igen i 2023 blev + 100.000 kr.

Mortens tilknytning til byfesten startede tilbage i 00’erne, som repræsentant fra Sunds Handelsstandsforening. En repræsentation der i 2017 blev en permanent deltagelse i udvalget i regi af Sunds IF.

”Dit personlige engagement og interesse for både byen og Sunds IF præger i den grad dit frivillige arbejde med byfesten. Her har du en meget positiv tilgang til opgaverne, bidrager med nye ideer og påtager selv pænt mange af opgaverne. Summen af det hele gør dig til en meget fortjent modtager af mindepokalen ”– afsluttede Allan Kvistgaard.

Se tidligere modtagere her.

Luk