Menu

Mikkel Lindkvist og Peter Dalbjerg hædret med Gudmund Overbys Mindepokal

image Mikkel Lindkvist, Esben Fersløv Andersen og Peter Dalbjerg
Ole Olesen
26. februar 2022 kl. 09:51

På Sunds IF’s generalforsamling torsdag aften kunne vicefilialdirektør Esben Fersløv Andersen fra Nordea overrække Gudmund Overbys Mindepokal til Mikkel Lindkvist og Peter Dalbjerg for deres frivillige arbejde i Sunds IF. 

Esben fremhævede i sin tale, at komiteen bag Mindepokalen ikke var i tvivl om, at netop summen af det frivillige arbejde i en meget ung alder og det at vise vejen for andre unge, i særlig grad ligger indenfor retningslinjerne for uddeling af Mindepokalen.

”I foreningslivet har vi netop brug for nogen som jer til at tage ansvar og vise vejen for andre unge. I en tid, hvor foreningslivet er presset er det særlig vigtig, at vi står sammen og ungdommens stemme og indsats er mere vigtig end nogensinde” – fortsatte Esben.

Det er virkelig flot af jer i en alder er 20 år at have været frivillig leder allerede i 4 år og som spænder fra træner i ungdomsafdelingen, til arbejdet i sportsudvalg, hjælpere i sportsarrangementer, ad hoc hjælpere i eventafdelingen og sidst og ikke mindst det seneste år også medlem i klubben øverste ledelse i bestyrelsen.

”Jeg forstår godt, at Sunds IF er stolt af jer - og den indsats I lægger for dagen. I er meget fortjente modtagere af årets mindepokal” – fremhæver Esben Fersløv Andersen.

Se tidligere modtagere her.

Luk