Menu

Lennart Jensen hædret med Gudmund Overbys Mindepokal

image Louise Hedegaard og Lennart Jensen
Ole Olesen
28. februar 2020 kl. 13:46

På Sunds IF’s generalforsamling torsdag aften kunne filialdirektør Louise Hedegaard fra Nordea i Ikast overrække Gudmund Overbys Mindepokal til Lennart Jensen for hans store arbejde med at genskabe en stærk herreseniorafdeling.

Louise fremhævede i sin tale, at komiteen bag Mindepokalen ikke var i tvivl om, at netop arbejdet med at genskabe en stærk herresenior, hvor der er lagt vægt på at skabe sammenhæng mellem foreningslivet og til de unge mennesker, i særlig grad ligger indenfor retningslinjerne for uddeling af Mindepokalen.

På imponerende vis er det lykkedes Lennart og de andre ledere i herreseniorafdelingen at vende en udvikling, hvor klubben blot tilbage i efteråret 2018 overvejede seniorafdelingens fremtid. Det er nu gjort til skamme – en succeshistorie af de helt store – og det det har du en stor aktie i Lennart – fortsatte Louise Hedegaard.

Louise fortalte videre, at der i indstillingerne også var superlativer til Lennart store arbejde gennem mere end ti år for ungdomsafdelingen, sportsudvalget og nu herreseniorafdelingen, hvor det særligt har været Lennart dedikation til opgaven og motivationen til hele tiden af blive dygtigere til trænergerningen. Det har rigtig mange spillere og trænerkolleger nydt godt af.

”Vi har derfor efter en samlet vurdering fundet, at Lennart denne gang fortjent skal hædres med mindepokalen, fremhæver Louise Hedegaard”.

Se tidligere modtagere her.

Luk