Menu

Ledere med mere end 20 års frivillighed hædret af DBU

image
Ole Olesen
17. oktober 2021 kl. 20:09

Ved fredagens frivillighedsdag blev ikke mindre end 12 ledere hædret af DBU for mere end 20 års arbejde i fodboldens tjeneste.

”Arrangementet blev afslutning på en uge, hvor vi i Sunds IF har haft fokus på genrejsning af foreningslivet efter nedlukning med Corona. Det blev en uge med fællesspisning for hele klubben med over 450 deltagende og en afslutning med markering og hæder til 12 helt fantastiske frivillige ledere. Ledere, som har været frivillige i mere end 20 år og samtidig opfylder betingelser for hæder gennem DBU” – siger Søren Peder Jensen fra Lederudvalget.

”Vi har her tale om klubbens grundfundament af frivillighed og med en samlet frivillighed på over 400 år. Vi er både stolte og beæret - og siger selvfølgelig tusinde tak for indsatsen. I den nærmeste fremtid viser vi nogle interview med de pågældende, som fortæller deres tanker om frivillighed og ønsker til fremtiden for Sunds IF” – fortsætter Søren Peder.

Anders Knudsen, Erik Dalbjerg, Henrik Mortensen, Jesper Bangsgaard, Ole Olesen, Peder Vestergaard,  Per Hussak, Poul Erik Nørtoft, Ronald Boysen og Søren Døssing blev hædret med DBU Jyllands Hædersemblem for mere end 20 års frivillighed.

Pia Krøjgaard og Jørn Sørensen blev samme dag hædret med DBU’s sølvnål for mere end 25 års frivilligt arbejde.

Se nyhed fra DBU Jylland her.

Se flere billeder her.