Menu

Kim Oldenborg hædret

image
Mathias Hammer Riis
22. juni 2023 kl. 16:09
Overrækkelse af årets ungdomslederpokal.

Årets ungdomsleder anno 2022/2023 er Kim Oldenborg, træner på U9 Drenge (årgang 2014).

Ved drengenes sidste træning, hvor der blev spillet børn mod forældre, kunne sportskonsulent Mathias Riis overrække pokalen og titlen som Årets Ungdomsleder til en glad og mundlam Kim Oldenborg.

Kim har sammen med hans trænerkollegaer skabt et trygt og nærværende fodboldfællesskab for klubbens drenge i årgang 2014. En årgang, hvor børnenes behov og ønsker kommer i første række – det ser man bl.a ved det hav af stævner som drengene er afsted til hvert år. Kim er en meget dygtig børnetræner, der både har den fodboldfaglige og pædagogiske viden for at få mange forskellige børn til at lykkedes. Foruden at have et enormt fokus på eget hold – så har Kim også fornemmelser for modstanderholdets niveau. Dette til gavn for alle spillere, således alle bliver matchet ens.

Et andet eksempel på at Kim ønsker at skabe de bedste rammer for børnene, stammer fra SIF Matchday tilbage i starten af Maj. Her blev U9 Drenge ramt af afbud fra modstanderholdet – herefter greb Kim telefonen-knoglen og ringende rundt til 10 forskellige klubber om de kunne have lyst til en træningskamp denne lørdag mod Sunds IF i Sunds. Dog lykkedes det ikke – men fra klubbens side ser vi en fantastisk træner som selvom man møder afbud, forsøger at lave en fodboldkamp for drengene, fordi drengene elsker at spille en masse fodbold.

STORT tillykke til Kim Oldenborg.

Se tidligere modtagere af hæderen her.

Luk