Menu

Jesper Jakholm hædret med Gudmund Overbys Mindepokal

image Jesper Jakholm og Søren Peder Jensen
Ole Olesen
04. marts 2023 kl. 16:28

På Sunds IF’s generalforsamling torsdag aften kunne Søren Peder Jensen på vegne af Jyske Bank overrække Gudmund Overbys Mindepokal til Jesper Jakholm for hans frivillige arbejde med eFodbold i Sunds IF.

Søren Peder fremhævede i sin tale, at komiteen bag Mindepokalen ikke var i tvivl om, at netop den særlige indsats, som Jesper har udført i opstart af en ny idrætsgren i Sunds IF er indenfor retningslinjerne for uddeling af Mindepokalen.

”Det lidt særlige i valget af dig Jesper er også, at du som helt ny frivillig her i 2022 kom og tilbød din hjælp i ungdomsafdelingen – det blev så til eFodbold i foreningen, hvor du virkelig stemplede ind som frivillig i vores forening” - fortsatte Søren Peder.

Vi kan se tilbage på en helt igennem fantastisk indsats med test af mulighederne, opbygning af rammerne på 1. sal, hvor Jesper og hans kone Marianne totalt melder dig ind i jobbet som frivillig i klubben. Rigtig mange timer er brugt med maling, klargøring og indretning lokalerne. Jesper har oveni denne indsats også været særdeles aktiv i sponsorsøgning til eFodbold og med udvikling af aktiviteten med etablering af hold og en egen udvikling med kurser i eFodbold.

Resultatet er indtil videre kornet med en af landets største afdelinger målt i forhold til klubbens størrelse. Det har allerede båret frugt med kvalifikation til regionsmesterskaberne.

”Hvor bliver man glad, når man hører om sådanne indsatser og dejligt, at vi også får mulighed for hædre helt nye ledere” - fremhæver Søren Peder Jensen fra lederudvalget i Sunds IF.

Se tidligere modtagere her.

Luk