Menu

Jack Andersen og Magnus Kristensen hædret

image Jack Andersen og Magnus Kristensen
30. juni 2020 kl. 21:55
I forbindelse med afslutningerne kunne sportskonsulent Peter Davies overrække årets ungdomslederpokal og årets ledertalent.

I Sunds IF har vi en lang tradition for anerkendelse af de mange gode indsatser i lederjobbet. Det gør vi blandt andet med kåring af årets ungdomsleder og årets ledertalent. Det gør vi selvfølgelig også i år.

Selv en turbulent tid med nedlukning og fodbold med restriktioner kunne ikke forhindre store præstationer på ledersiden i Sunds IF. Overrækningen af årets priser fandt sted ved afdelingernes egen afslutning.


Årets ledertalent

Klubbens Årets ledertalent pris går til Magnus Kristensen i U11-13 Piger.

Årets ledertalent gik i år til Magnus Kristensen for sin store indsats på klubbens pigehold. Magnus er meget pligtopfyldende og har et smittende humør. Han går til pigerne og træningen med stor faglighed og engagement.

Stort tillykke til Magnus med prisen.

 

Årets ungdomsleder

Året ungdomsleder blev Jack Andersen, afdelingstræner for klubbens U10 Drenge.

Jack fremhæves især for sin indstilling til børne- og ungdomsfodbold og sin evne til at lære fra sig. Jack er utrolig vellidt blandt spillerne, trænerne og forældrene. Jack har desuden har altid haft en lyst til at dygtiggøre sig via forskellige kurser i DBU- og FCM-regi.

Stort tillykke til Jack.

Se tidligere modtagere af hæderen her.

Luk