Menu

Indvielse af nye lokaler i Idrætscenter Sunds Vest

image
Ole Olesen
04. maj 2022 kl. 09:47
Kalder på øget tilgængelighed i kantineområdet

Efter en byggeperiode på næsten to år og med Corona nedlukning af flere omgange er vi endelig kommet tilbage til normale tilstande. ”Det er meget glædelig og vi ser heldigvis også, at rigtig mange af vores medlemmer er tilbage i foreningslivet” - siger Anders Knudsen fra centerudvalget.

Med de nye rammer er der nu bedre muligheder for samling før og efter træning/kamp i vores fællesarealer og vi i bestyrelsen må anerkende, at vi ikke helt havde set og gennemtænkt denne udvikling med en plan for bemanding af vores foreningskantine. Vi har fået rigtig mange tilkendegivelser om ønsker til større åben- og tilgængelighed.  

En enig bestyrelse har derfor netop vedtaget, at vi sætter turbo på et nyt setup for drift af vores foreningskantine, hvor sportsudvalget får ansvaret for åbningstider, varesortiment og bemanding. ”Vi vil i nærmeste fremtid komme tilbage med en plan for genåbning af kantinen” - siger Peter Davies fra sportsudvalget.

På den korte bane har vi dog behov for en hjælpende hånd til bemanding af kantinen i maj måned. Hvis du som forældre, leder, spiller eller ven af klubben kunne afse tid til en eller to vagter af nogle timer, så vil vi sætte stor pris på det. Det drejer sig om mandag-torsdag fra kl. 17-22 og weekender er i forhold til kampprogram.

Nedenfor kan du give en tilbagemelding om din hjælp.

På vegne af bestyrelsen

Ole Olesen