Menu

Erik Dalbjerg hædret med Gudmund Overbys Mindepokal

image Vibeke Hestbæk, Erik Dalbjerg og Ole Olesen
Ole Olesen
19. juni 2021 kl. 19:55

På Sunds IF’s generalforsamling tirsdag aften kunne filialdirektør Vibeke Hestbæk fra Handelsbanken i Sunds overrække Gudmund Overbys Mindepokal til Erik Dalbjerg for hans store arbejde med udvidelse og renovering af Idrætscenter Sunds Vest.  

Vibeke fremhævede i sin tale, at komiteen bag Mindepokalen ikke var i tvivl om, at netop det kæmpe arbejde, Erik har udført i byggeudvalget for udvidelse og renovering af Idrætscenter Sunds Vest, i særlig grad ligger indenfor retningslinjerne for uddeling af Mindepokalen.

”Vi har i indstillingerne fået et indblik i Eriks helt fantastiske arbejdsindsats med rigtig mange frivillige timer i byggeudvalget, hvor han som tovholder har sikret, at foreningen har fået mest muligt for pengene og samtidig haft øje på også at skabe et bånd mellem håndværkervirksomheder og et fremtidigt samarbejde, som sponsor til sportsafdelingen”.

Vibeke fortalte videre, at der i indstillingerne også blev gjort opmærksom på Erik’s lange og trofaste frivillighed i Sunds IF. Det dækker samlet over mere end 45 år i træk og med et hav af opgaver på tværs af hele foreningen. Det spænder fra opgaver i den sportslige del til bestyrelse og en lang række af arbejdsudvalg og repræsentationer.

”Der er her tale om ægte dedikation og hjerteblod til Sunds IF. Uden mennesker som Erik - kunne det ikke lade sig gøre at opnå så enestående resultater hvad angår rammerne for udøvelse af det, det hele drejer sige om: At spille fodbold og dyrke fællesskabet”! - fremhæver Vibeke Hestbæk.

Se tidligere modtagere her.

Luk