Menu

Bo Mortensen og Nikolaj Sunne Milter hædret

image Bo Mortensen og Nikolaj Sunne Milter
Jesper Bangsgaard
18. juli 2019 kl. 09:46
I forbindelse med ungdomsafslutningen kunne sportskonsulent Peter Davies overrække årets ungdomslederpokal og årets ledertalent.

I Sunds IF har vi en lang tradition for anerkendelse af de mange gode indsatser i lederjobbet. Det gør vi blandt andet med kåring af årets ungdomsleder. Det gør vi selvfølgelig også i år.

Vi arbejder også målrettet på, at få flere nye unge som gamle ledere i ungdomsafdelingen. Ledercamp for ungdomsledere er her en af vore indsatser, som har givet mange nye ungledere.

Til anerkendelse af det arbejde har vi valgt at indføre en ny pris - Årets ledertalent.


Årets ledertalent

Klubbens første Årets ledertalent pris går til Nikolaj Sunne Milter i U9 Drenge.

Nikolaj har nu været Ungleder i to år, og vi har fået flere flotte indstillinger på Nikolaj's arbejde, som ungleder for U9 Drenge.
Nikolaj møder altid op med godt humør uanset vejret og er seriøs og pligtopfyldende. Nikolaj er en stor støtte for andre ledere i afdelingen, hvor han nu også selvstændigt står for noget af træningen. Nikolaj laver tit konkurrencer med spillerne på eget initiativ for at højne motivationen.

Vi er rigtig stolt over at have Nikolaj med på lederholdet i Sunds IF, hvor tilgangen til lederopgaven er med til, at spillerne synes det er sjovt at komme til fodbold.

Stort tillykke til Nikolaj

 

Årets ungdomsleder

Det blev fremhævet, at rigtig mange ledere igen i år har udført et fantastisk arbejde med foreningens mange ungdomshold. Valget på Bo Mortensen begrundes med, at han virkelig har forstået at være fleksibel og hjælper på tværs i foreningen, når der er behov for hjælp.

Bo har igen i år gjort en kæmpe indsats, som træner for U11 Drenge og holdleder for U15-16 Drenge samt diverse opgaver i udvalg og styregrupper.

Sportsudvalget har særligt bemærket, at Bo er en mand med stærke holdninger, og også er en sikker deltager i klubbens mange andre tværgående arrangementer som lederdage og festligheder. Alt sammen noget som spiller ind til foreningstanken og meningen med det hele.

Stort tillykke til Bo!

Se modtagere af hæderen her.