Menu

Bent Siggaard og Ronald Boysen hædret med Gudmund Overbys Mindepokal

image
Ole Olesen
02. marts 2019 kl. 11:16

På Sunds IF’s generalforsamling torsdag aften kunne filialdirektør Lars Christian Lauth Hansen fra Handelsbanken i Sunds overrække Gudmund Overbys Mindepokal til Bent Siggaard og Ronald Boysen for deres store arbejde med at skaffe frivillige hjælpere til Superligakampe på MCH Arena.   

Lars fremhævede i sin tale, at komiteen bag Mindepokalen ikke var i tvivl om, at netop arbejdet med at samle frivillige udenfor den normale kreds af medlemmer og frivillige i Sunds IF, i særlig grad ligger indenfor retningslinjerne for uddeling af Mindepokalen.

Lars fortalte videre, at der i indstillingerne er mange superlativer på Bent og Ronalds arbejde, som ikke alene er at skaffe de mange frivillige men også at sikre, at arbejdet bliver udført med ansvarlighed, så er der er respekt omkring Sunds IF.

Derudover har Bent og Ronald sammen med andre nøglepersoner i Sunds IF gjort en kæmpe forskel med samling af de mange frivillige efter Villy ”Bagers” tragiske dødsfald i 2018.

Lars kom også ind på de andre opgaver Bent og Ronald har haft i klubben. Det strækker sig helt tilbage i 1980’erne, hvor Bent startede som ungdomsleder og efterfuldt med arbejdet på MCH Arena, som nu er udvidet de seneste år til at være tovholderrolle på opgaven sammen med Ronald. Ronald har gennem 23 år været en del af Sunds IF, som ungdoms- og seniorleder, centerudvalgsmedlem, eventarrangementsudvalg og de seneste år som tovholder sammen med Bent.

”Vi har derfor efter en samlet vurdering fundet, at Bent Siggaard og Ronald Boysen denne gang fortjent skal hædres med mindepokalen, fremhæver Larsen Christian Lauth Hansen”.

Se tidligere modtagere her.

Luk