Menu

Peter Davies hædret som årets ungdomsleder 2013/2014

image
23. juli 2014 kl. 11:33
I forbindelse med grill i gården arrangement i juni måned kunne Ole Olesen fra sportsudvalget overrække årets ungdomslederpokal til en glad og stolt Peter Davies for hans arbejde bredt i ungdomsafdelingen.

Ole fremhævede i sin tale, at rigtig mange ledere igen i år har udført et fantastisk arbejde med foreningens mange ungdomshold. Valget på Peter Davies begrundes med hans flerårig ungdomsarbejde, som er hvert år er blevet udbygget med flere opgaver. I det seneste år har Peter udover cheftrænerjobbet for U10-11-12-13 Drenge også været en særdeles aktiv leder på DBU's aktiviteter i klubben, som træner og leder på Skattejagten, sommerfodboldskole og Kom ud af POMfritten. I foråret har Peter også været idemager til Camp for U11-12 Drenge, hvor ikke mindre end 56 drenge deltog fra 10 klubber i Midtjylland. Sidst og ikke mindst har Peter netop indtrådt i sportsudvalget og er dermed også nu en vigtig meningsdanner på det foreningspolitiske i Sunds IF.

Sportsudvalget bemærker særligt, at Peter udover en fantastisk arbejdsindsats i den røde trøje også ligger et meget højt fagligt niveau i arbejdet. Det er særligt kendetegnede, at Peter virkelig magter at inddrage alle i træningen uanset niveau.

Stort tillykke og tak til Peter