Menu

Karsten Møller og Per Hussak hædret med Gudmund Overbys Mindepokal

image
27. februar 2015 kl. 20:45
På generalforsamling torsdag aften kunne Allan Eg fra Handelsbanken i Sunds overrække Gudmund Overbys Mindepokal til Karsten Møller og Per Hussak for deres arbejde bredt i Sunds IF. Allan fremhævede i sin tale, at komiteen bag Mindepokalen specielt havde bemærket i indstillingerne, at der er
stor respekt omkring Karsten og Pers vedvarende engagement i opgaverne. Karsten og Per danner i mange sammenhænge en sikker bagtrop på foreningsaktiviteter, hvor der ikke skeles til tiden men gives alt, hvad man har.

 

Af indstillingerne fremgår det også, at det ikke kun er de seneste år, at Karsten og Per har været frivillige i den røde trøje.

Per har gennem 22 år været en del af Sunds IF, som ungdomsleder og seniorleder og danner nu makkerpar med Karsten.

 

Karsten har gennem 9 år været en del af Sunds IF, som planlægger og afvikler af byfesten og danner nu makkerpar med Per.

Makkerskabet er dog det, som de fleste bemærker i forhold til 2014 indsatsen, hvor Karsten og Per gør en kæmpe forskel, når vi taler om Kun for mænd aktiviteten.

"De er bagtroppen, der skaber en sammenhæng mellem sport, hygge, mad og drikke - det kan også ses lidt J. Deres lyst til fællesskab og hyggeligt samvær smitter i den grad af på deres omgivelser, og de har en meget stor aktie i Kun For Mænd succesen med nu 110 medlemmer. Deres interesse og arbejde i "den røde trøjes navn" er ærefuldt og prisværdigt og gør dem til to meget værdige modtagere af Mindepokalen i år" fremhæver Allan Eg fra Handelsbanken.

Luk