Sunds IF vinder JM-finale 2-1 over HOG/GUI

Tillykke til spillere og ledere fra Sunds IF!!

Se flere billeder her.

U19/Senior konsulent, Sunds IF, Lennart Jensen fortæller følgende:

U19 er gået gennem halvsæsonen ubesejret, de har vundet alle træningskampe, turneringskampe og gik hele vejen og blev Jyske mestre.

Selve finale kampen var en jævnbyrdig affære, hvor begge virkede lidt nervøse, hvilket er helt forståeligt, i sådan en stor kamp, dog var sunds klart bedst i de første 45 minutter, hvor der også kort før halvleg blev belønnet med en scoring til 1-0.

Efter pausen var det Hinnerup der kom bedst ud og i store dele af anden halvleg er Sunds presset. Hinnerup har i denne periode rigtig mange hjørnespark, og det lykkes dem at score til 1-1, og så måtte vi ud i forlænget spilletid.

De første 15 minutter gik roligt for sig, som de to hold havde indstillet sig på, at det skulle afgøres på straffe spark.

Hinnerup får et rødt kort lige i starten af anden halvleg af den forlænget spilletid, og det gav Sunds overtaget, dog uden at skabe de helt store chancer. En taktisk ændring af træner Thomas Foldager , hvor han flyttede den ene center forsvarer frem i angrebet, det gav pote på den første chance han fik og scorede sikkert til kampens resultat 2-1 til Sunds IF, hvilket var til stor begejstring for de mange forældre, ledere og spillere, der havde taget turen til Kjellerup.

Tusind tak for opbakningen til drengene og trænerne på holdet, en stor fornøjelse.