FCM Klubkort

Alle samarbejdsklubber i FCM Klubsamarbejdet modtager som en naturlig del af samarbejdet med FC Midtjylland et antal klubkortkoder. Vi har i Sunds IF normalt 4-5 FCM Klubkortkoder pr. kamp.

Det behøver ikke at være de samme personer, der bruger koderne hver gang, men koderne giver adgang til en ståplads på CC Contractor-tribunen eller en siddeplads på Sportmaster-tribunen på MCH Arena ved alle Superliga kampe. Klubkortkoderne skal aktiveres inden turen går til MCH Arena via billetsalg.fcm.dk.

Der tages forbehold for udsolgt.

FCM Klubkortkoderne i Sunds IF kan benyttes af alle ledere i Sunds IF.

Første prioritet er afdelingsarrangementer fra Sunds IF eller et FCM-arrangement, hvor der er deltagelse fra Sunds IF.

Derudover er det ”først til mølle” blandt alle ledere, dog vil der blive prioriteret iht. tidligere brug af koderne, hvis der er flere om buddet.

FCM Klubkortkoderne bookes hos vores Centerleder. Se kontaktinfo her

Hovedsponsorer