Menu

UnglederCamp 2018

image
Peter Davies
11. juni 2018 kl. 12:01
I weekenden d. 2-3. juni afholdte Sunds IF for 4. gang UnglederCamp for klubbens U13 spillere.

7 piger og 4 drenge havde valgt at bruge weekenden på at forstå frivilligheden i en fodboldklub, lige fra trænerrollen til bestyrelsesarbejdet.

Spillerne mødte ind lørdag morgen til morgenmad og velkomst ved formand Ole Olesen. Herefter blev de overladt til Peter Gandrup som var den fagligt ansvarlige på UnglederCampen. Han forklarede principperne omkring børnefodbold og trænerens rolle både gennem teori og træning af U13 spillerne. Spillerne gik til opgave med stor vilje og engagement og de syntes det var sjovt at blive trænet som U8 spillere. Efter frokosten stod den på hygge og konkurrence. Det var fodboldgolf der skulle dystes i, så turen gik til Sunds Fodboldgolf, hvor spillerne i bagende solskin klarede banen i flot stil. Nogle havde valgt at få mest muligt for pengene og brugte rigtig mange spark på at gennemføre de 18 huller.

Efter dysten var det igen tid til faglig fordybelse i form af opgaver som skulle løses i grupper. Opgaverne bestod af prioritering af ti ting som skulle forbedres i klubben set fra bestyrelsens side, et stævne der skulle arrangeres og en fodboldtur der skulle planlægges. Alt dette skulle fremlægges og diskuteres for resten af spillerne.

Aftenenes underholdning stod på pizza og Sverige-Danmark med tilhørende tipskupon.

Søndag bød på teori, planlægning af træning for nogle af klubbens U8 drenge spillere samt den praktiske udførelse.

Alt i alt en rigtig god weekend med engagerede unge mennesker, som forhåbentlig alle sammen har lyst til at blive ungledere i Sunds IF.

Se flere billeder her.

Luk