Menu

Byfesten aflyses for 2020

image
Ole Olesen
13. maj 2020 kl. 16:55
Sunds IF har i denne uge valgt endegyldigt at aflyse årets byfest.

”Vi har løbende vurderet udviklingen med COVID-19 og selvom, der nu gradvis er en genåbning i gang i Danmark, har vi valgt at aflyse byfesten” – udtaler Jesper Lauridsen fra Sunds Event.

”Det er vores vurdering, at vi ikke pt. kan opfylde kravene til forsamlingsforbud på max. 500 deltagere, og samtidig vil vi skulle pålægge frivillige hjælpere at opfylde myndighedernes anbefalinger. Det føler vi simpelthen ikke, vi er klar til på nuværende tidspunkt” - fortsætter Jesper Lauridsen.

”Byfesten er sammen med andre arrangementer i Sunds med til at binde byen sammen og, derfor er vi selvfølgelig også kede af at skulle aflyse. Netop i en tid som nu med COVID-19 kalder det på sammenhold og opbakning i nærmiljøet. Vi håber således, at alle Sunds borgere rykker sammen i bussen og er klar til næste år, hvor byfesten igen vil være på programmet.

Byfesten er også en vigtig indtægtskilde til Sunds IF sammen med kontingenter og sponsorbidrag fra byens mange virksomheder. Også her kalder det på sammenhold og støtte fra foreningens medlemmer med betaling af kontingent men også en opmærksomhed på at støtte de virksomheder, der i dag støtter Sunds IF” – siger Jesper Lauridsen.

Luk