Menu

10.000 kroner fra DBU's Ungdomsfond

10. marts 2015 kl. 20:25
Sunds IF er i år blandt de 50 klubber fra hele landet, der hver modtager 10.000 kroner fra DBU's Ungdomsfond. Pengene skal gå til en aktivitet, som skal fastholde ungdomsspillere.

I år søgte 164 klubber om tilskud og specielt én tendens gjorde sig gældende blandt årets ansøgere.

"Årets ansøgere har som vanligt været meget fokuserede omkring udlandsture og stævner, hvor klubbens unge bliver rystet rigtig godt sammen og på den måde får et fællesskab, som er svært at forlade. Som noget nyt ser vi dog flere klubber end tidligere, som har fokus på aktiviteter på tværs af alder og køn" fortæller Christian Bordinggaard, administrator for DBU's Ungdomsfond.

I henhold til Sunds IF's rejsepolitik skal alle ungdomsspillere mindst én gang i ungdomstiden tilbydes at deltage i en udlandsrejse. Formålet med en udlandsrejse i Sunds IF falder fint i tråd med ovenstående formål, nemlig fastholdelse og  at give spillerne en sportslig og social oplevelse, der rækker videre, end den man oplever til daglig i klubben.

Ansøgningsproceduren til fonden er, at der hvert år kun kan indsendes ét ansøgningsskema og derfor skal hver klub lave en intern prioritering og herefter udarbejde én ansøgning omhandlende ét arrangement. Sunds IF fik sidst tilskud fra fonden tilbage i 2006. Vi har dog søgt flere år i træk og søgt tilskud til den afdeling, der stod til at skulle rejse i ansøgningsåret. I år gav det gevinst og de heldige modtagere af 10.000 kroner er:

Drenge årgang 2001 og 2002, som skal til Costa Brava Cup i efterårsferien.

Tillykke til denne afdeling.

Om DBU's Ungdomsfond af 18. maj 1964

  • Siden 1988 har DBU's Ungdomsfond uddelt 8.066.000 kr. til mere end 700 forskellige klubber.
  • I den nuværende tildeling har 24 klubber ikke tidligere modtaget støtte.
  • Der skal gå minimum fem år fra en støttetildeling, til klubben igen kan modtage støtte.

Se hvilke klubber, som modtager støtte fra DBU's Ungdomsfond af 18. maj 1964 i 2015, og hvad de planlægger at bruge pengene til her (PDF-fil).

Læs mere på www.dbu.dk/ungdomsfond 

DBU: Fundraiser, Christian Bordinggaard, 4326 5432 -  DBUUngdomsfond@dbu.dk
Luk