Menu

Multiprojektet ved Idrætscenter Sunds Vest

image
Jesper Bangsgaard
05. juli 2017 kl. 07:13
Skydes officielt i gang onsdag den 5. juli kl. 16.00

Det længe ventede projekt ved Idrætscenter Sunds Vest er i gang og onsdag den 5. juli kl. 16.00 vil lokalpolitikker Camilla Bøgelund Bæk Jensen fra Venstre og Anne Marie Christensen fra Socialdemokratiet sammen med udvalgte ungdomsspillere og ledere i Sunds IF officielt skyde projektet i gang.

Det glæder os, at vi endelig kan komme i gang med projektet, som helt sikkert vil sætte endnu mere gang i udeidrætten i Sunds - siger Anders Knudsen fra Centerudvalget i Sunds IF.

Økonomien i projektet er nu kommet så langt, at støtte fra Herning Kommune, fonde, og en lang række virksomheder i lokalområdet gør, at vi kan indfri fase 1 og dele af fase 2 i det store projekt. Det varmer mit foreningshjerte rigtig meget, at så mange ønsker at støtte projektet og jeg tror, da også vi kommer i land med de sidste støttekroner, fortsætter en glad og optimistisk Anders Knudsen.

I forbindelse med den officielle opstart af projektet åbner vi samtidig dørene til projektets formål, indhold og fremdriften i økonomien her på hjemmesiden - LINK. I samarbejde med DBU har vi også fået godkendt projektet skattemæssigt således, at private kan støtte projektet med skattefradrag. Det håber vi selvfølgelig at rigtig mange medlemmer af Sunds IF og borgere i Sunds by vil benytte sig af – siger Ole Olesen fra Sunds IF's bestyrelse. Hermed en opfordringJ

Herning Folkeblad d. 6/7 2017

Sunds Gjellerup Avis d. 12/7 2017

Luk