Menu

Frivillig leder gennem en årrække, Willy ”Bager” Nielsen, er d. 18/8 død – 63 år gammel

image
Ole Olesen
23. august 2018 kl. 16:03
Det er med stor sorg, at vi fik meddelelsen om Willys tragiske død i lørdags.

Willy har gennem de seneste 25 år arbejdet som frivillig leder i Sunds IF. Han startede som mange andre frivillige med sportslige træneropgaver for sine egne børn og senere fulgte en deltagelse i en række af foreningens mange kerneopgaver, som spændte lige fra sportslige lederopgaver i ungdom, senior og motionsafdelingen til medlemskab af bestyrelsen. De seneste mange år har det dog været Willys utrættelige arbejde med at finde frivillige til foreningens mange eventopgaver med Grøn Koncert, superligakampe på MCH Arena, arbejde ved MCH og Boxen.

Der har altid været stor respekt og anerkendelse for den måde, Willy arbejdede med rekruttering af frivillige hjælpere. Det var her særligt Willys evne til at motivere og se det bedste i de mennesker, han mødte på sin vej, der var kendtegnende for arbejdet.

Det var således også meget fortjent, at Willy blev hædret med Gudmund Overbys Mindepokal i 2010 og senere i 2012 som Årets Sunds borger. Begge hædersbevisninger var netop en anderkendelse for måden at rekruttere på, hvor det ikke er beløning i form af indtjente midler, der driver frivilligheden, men behovet for samvær og oplevelser i et fællesskab.

Sunds Idrætsforening har med Willys alt for tidlige død mistet en af sine mest trofaste frivillige ledere, som vil blive savnet iblandt os. Vores tanker og medfølelse går i denne svære tid til Willys familie.

Æret være hans minde.

På Sunds Idrætsforenings vegne
Formand
Ole Nørgaard Olesen

Luk