Menu

Ungleder Camp i Sunds IF

14. juni 2015 kl. 23:11
I weekenden 6.-7. juni afholdte Sunds IF for første gang en ungledercamp for klubbens U13 drenge- og pigespillere.

Formålet med campen var at inspirere de unge spillere til at blive frivillige ledere i klubben. Weekenden var tætpakket med både fodboldfaglige og sociale arrangementer.

Klubbens DBU konsulent Peter Gandrup stod for det fodboldfaglige. Han afholdte et DBU C-licens kursus for spillerne, som bestod af teori om børn, børnefodbold og træning samt praktiske øvelser på banen, hvor Peter Gandrup trænede U13 spillerne, som var de U7-U9 spillere. På den sidste del af kurset skulle campdeltagerne selv stå for træningen af 10 drenge fra klubbens U8-9 afdeling.

Som en del af inspirationen skulle deltagerne på campen arbejde med 4 forskellige temaer, som relaterede sig til det arbejde, der foregår i en fodboldklub. De 4 temaer var: planlæg en halvsæson for U9 spillere, planlæg en fodboldweekeend for klubbens U12 spillere, planlæg en fodboldturnering for U10 drenge en lørdag formiddag, find 10 ting I som bestyrelse i Sunds IF ville prioritere, der skulle satses på for at forbedre klubben. Der blev arbejdet meget hårdt og intenst i alle grupperne, og til fremlæggelserne lørdag aften, var det tydeligt, at mange havde fået aha-oplevelser i forbindelse med deres tema.

Ind imellem det fodboldfaglige arbejde var der arrangeret fodboldgolf lørdag eftermiddag, hvor der virkelig blev gået til den med højt humør og masser af interessante dyster på banen. Lørdag aften blev krydret med en fantastisk Champions League finale mellem Juventus og Barcelona. Den blev overværet på storskærm i klubhuset, hvor chips, slik og sodavand velfortjent blev nydt i stor stil samtidig med, at der skulle holdes øje med CL-tipskuponen.

Det var en flok trætte men tilfredse unge mennesker, der blev hentet søndag middag.

Sunds IF vil gerne sige tak til de spillere, der deltog på campen og håber, at flere af dem nu har fået lyst til at fortsætte som frivillige i klubben.

Der skal også lyde en stor tak til de forældre, der havde afsat noget af weekenden for at give en hjælpende hånd med maden og den tekniske assistance. Endelig skal medierne, der stillede op søndag formiddag også have tak for hjælpen.

Se flere billeder 
her


Luk