Menu

Udtagelse til FCM Fodboldskole

31. august 2015 kl. 12:58
Sunds IF er igen godt repræsenteret. Flot arbejde og tillykke til både spillere og ledere i begge årgange.
FC Midtjylland startede i 2000 sin første talentskole, hvor de bedste ungdomsspillere i FCM Klubsamarbejdet deltog. Siden da har disse ændret navn til FCM Fodboldskole og er blevet udbredt, så der i dag er 16 skoler - i efteråret 2015 fem for årgang 2005, fem for årgang 2004, fem for målmænd og én for årgang 2003.

Hver klub i FCM Klubsamarbejdet har mulighed for at indstille fire spillere + målmænd i hver årgang til FCM fodboldskolen i deres respektive område, hvoraf min. den ene skal være født i sidste halvdel af året. Her bliver der i august arrangeret en udtagelsesdag, hvor ca. 18 spillere vil blive udtaget til at repræsentere hver FCM Fodboldskole. De udtagne spillere skal derefter deltage i en række træningssamlinger, inden de skal deltage i FCM Fodboldskolestævne.

Her møder alle skoler hinanden i en turnering, hvor der spilles på 7/11-baner. Herefter udtages bruttotrupper til FC Midtjyllands Talenthold for de respektive årgange.

Uanset om man bliver udtaget til den lokale FCM Fodboldskole eller måske endda til FC Midtjyllands Talenthold, giver FCM Fodboldskolerne hver enkelt spiller mulighed for at få noget med sig hjem til træningsbanerne i samarbejdsklubberne.

Følgende spillere fra Sunds IF er udtaget til FCM Fodboldskole i efteråret 2015: 

Årgang 2005:
Sebastian Dalby Wille (målmand)
Magnus Hansen
Oscar Meedom (nu i Ikast FS)
Frederik Westergaard (nu i Ikast FS)

Årgang 2003:
Mikkel Falsig
Mikkel Kastbjerg (nu i KLG)
Luk