Menu

Pigeraketten landede i Sunds IF

image
24. april 2015 kl. 21:41
Se billeder og tekst.
Klokken er 17.00 og det er torsdag den 16. april. Bag træerne på banerne i Sunds IF letter den store oppustelige rumraket mod fjerne rejsemål, hvor piger i 5-11 års alderen de følgende 3 timer får sig en på fodbold-opleveren. En rejse rundt i alverdens boldlege - den ene mere sjov og overraskende end den anden. Alt sammen under temaet "Pigeraketten", der med en rejse rundt til forskellige "fodboldplaneter" danner rammen om denne aften.

På hold i en skøn blanding af store og små prøver pigerne bl.a. en fodboldkamp med en kæmpefodbold på en oppustelig bane, forhindringsløb med bold, skudøvelser på mål og meget andet. Aktiviteterne opbygges af rekvisitter, som giver smagsprøver på, hvad moderne fodboldtræning også kan være. Med hjælp fra erfarne pigespillere, som engang selv var deltagere i Pigeraketten, guides deltagerne fra planet til planet. Bag de enkelte aktiviteter gemmer sig begreber som fællesskab, samarbejde, holdfølelse, koncentration, motorik og fokusering. Men først og fremmest en filosofi om, at fodbold skal være sjovt.

Efter hver aktivitet vender hvert hold tilbage til Månebasen, hvor DBU's "astronaut" venter. Der bliver lige tid til et enkelt stykke frugt og en tår vand. Men kun for hurtigt at komme videre til næste aktivitet. Efter 3 timer med højt aktivitetsniveau, masser af fodbold-grin og leg lander Pigeraketten igen, og deltagerne kan se tilbage på en forårsaften, der forhåbentlig sparkede interessen for fodbold i gang eller blot mindede om, at fodbold er en leg - med bolden som verden bedste legetøj.

Se flere billeder HER


Luk