Menu

U13-15 Piger til Verona Cup 2016

image Verona Cup 2016
Susanne Jensen
20. december 2016 kl. 21:17
Se tekst og billeder

Lørdag d. 15. oktober 2016 steg 24 fodboldpiger, deres maskot, 2 trænere og 6 ”tanter” på bussen i Sunds. Vi var alle spændte, glade og ivrige efter endelig at komme afsted. Pigerne og deres forældre havde nemlig I flere år arbejdet hårdt med diverse opgaver, for at tjene penge til denne tur, som nu endelig var begyndt. Vi havde bussen for os selv, dejligt så var der god plads til at rokere rundt og hygge. Tante Ulla havde sørget for en tur-sang, som blev sunget flittigt på hele turen, der var masser af latter, glade ansigter og fællessang.

Efter en lidt lang bustur ankom vi til Gardaland i solskin og 22 grader. Skønt, især når vi stod meget i kø ved forlystelserne, men pyt med det, det skulle ikke ødelægge vores humør.

Først på aftenen kom vi til Camping Bella Italien, mobilhome´s blev indtaget. Efter 2 lange, men sjove dage faldt vi hurtig i søvn i vores senge.

3 dage i træk skulle der spilles fodbold, 8- mandsholdet om formiddagen og 11- mandsholdet om eftermiddagen. Vi boede ikke tæt på banerne, så det blev til lange dage her. Men vejret var med os, masser af solskin og kun lidt regn. På sidelinien var stemningen helt i top. Mange forældre, søskende og bedsteforældre havde taget turen til Italien. Vi har ikke før spillet for så mange tilskuere, det var fed oplevelse. Tak til alle jer, der heppede på os.

3 årgange sammen betød, at mange spillere måtte spille en årgang op. De hold, vi skulle møde, spillede også 1 eller 2 rækker højere end os. Det var hårde odds, men pigerne tog kampen op mod de store piger, kæmpede bravt, spillede godt sammen, flotte redninger og mål, at juble over. 11-mandsholdet vandt 1 kamp, 2 var uafgjorte & tabte 2. Da regnskabet blev gjort op manglede der 1 mål til en plads i B-finalen. Men vores 8-mandshold spillede sig i B-finalen og da kampen var slut kunne pigerne løfte pokalen, som tegn på en sikker sejr på et klassemål af Josephine. Holdet fik også kåret deres anfører Lærke, som ”player of the match” af Profilrejser.

Sidst på eftermiddagen og om aftenen blev hygget i de ”små hjem”, rundt på campingpladsen, hos tanterne og ved søen. Der blev spillet kort, badet i søen, shoppet hos købmanden, hørt musik og diverse skøn sang lød rundt omkring og diskotek den sidste aften. Der blev snakket rigtig meget, også med andre hold.

Efter en lille shoppe tur torsdag gik turen hjemover, der var lidt mere stille i bussen hjemad. Fredag eftermiddag var vi atter tilbage i Sunds. Trætte, men glade - det var en helt fantastisk tur, pigerne imponerede os meget med deres fodboldspil og kampgejst. Vi havde forventet at få store nederlag, men pigerne ville det anderledes, tak for det. Vi havde også forventet en del tøsefnider, men også her overraskede pigerne os. Præcise, glade, sjove og meget snakkende, men helt unikke - det var en fornøjelse at rejse med jer. Tusind tak til jer for 7 fantastiske dage og tak til de forældre, som gjorde det muligt.

Jannik og Sanne

 

Se flere billeder fra turen her.

Luk