Menu

U12 Drenge fra Sunds IF vinder Ikast Cup 2016

image
Bo Mortensen
28. juni 2016 kl. 17:30
U12 Drenge fra Sunds IF vandt efter 7 meget velspillede kampe Ikast Cup 2016 på niveau 2 i weekenden d. 25. - 26. juni.

Dagen startede tidlig lørdag morgen med den første puljekamp imod Højslev St. IF, hvor der var en vis bekymring hos trænerstaben, da drengene ikke tidligere har haft tradition for at spille flot fodbold fra morgenstunder af. Det viste sig dog ret hurtig, at drengene havde en helt anden dagsordren en tidligere set, for der var god fight og tryk på lige fra første fløjt. Den gode indstilling og det flotte spil bar frugt, og drengen kunne trække sig ud af den første puljekamp med en sejr på 5-1.

Dagens anden kamp skulle spilles imod FS Nordvestmors BK. Denne kamp var lidt at en gentagelse af den første kamp, hvor drengene fra Sunds igen spillede med høj moral og flot kombinationsspil. Nordvestmors kæmpe ellers godt, men havde ikke helt held med at lukke ned for et velspillende Sunds hold, hvor kampen endte 6-2 til Sunds.

En super start skulle følges op i den tredje puljekamp imod Ry fodbold, hvor man helt forståeligt kunne se, at drengene fra Ry havde fået en lidt andeledes start med to nederlag, som givet vis havde påvirket spillelysten en anelse. Sunds drengene fortsatte dog i samme stil som de to foregående kampe og vandt således kampen 9-0.

Dagens sidste kamp skulle spilles imod Kolt- Hasselager IF, som havde vundet deres første 3 kampe ret overbevisende, så der var lagt op til en spændende puljefinale, hvor vinderen med sikkerhed kunne tildele sig en semifinaleplads om søndagen. De viste sig også til at blive en meget tæt kamp, som bølgede frem og tilbage i begge ender, men som kampen skred frem havde drengene fra Sunds fået et lille overtag. Kolt- Hasselager kom dog i front med 1-0 på en lidt kontroversiel kendelse, hvor der blev scoret med armen. Sunds drengene holdte dog momentum og fik senere reduceret til 1-1. Herefter var der lagt et massiv pres på Kolt-Hasselagers mål, hvor mange målchancer blev skabt på meget flot angrebsspil af Sunds drengene. Desværre ville bolden desværre ikke finde vej til målet efter mange forsøg. I de døende minutter får Kolt-Hasselager en contra mulighed, som bragte dem i front med 2-1, hvilket også blev kampens resultat.

Lørdagens nederlag skulle således følges op med en sejr over Søften GF søndag morgen, hvis drengene fra Sunds skulle sikre sig en semifinaleplads som den bedste 2´er i en af de 3 indledende puljer. Denne kamp kunne også sikre Søften GF en semifinaleplads med en sejr, så der var lagt op til endnu en puljefinale. Kampen var meget tæt i kampens start og Søften kunne også se sig selv i front med 1-0, men Sunds fik hurtigt udlignet til 1-1 og efterfølgende 2-1. Søften svarede igen og kom på stillingen 2-2. Atter engang må man rose Sunds drengene for en god indstilling og fightervilje, hvilket i sidste ende gav et godt udbytte med scoringer til 3-2 og 4-2, hvor et ellers velspilledende Søften hold herefter fik et lille knæk, inden Sunds fik scoret til kampens resultat 5-2.

Semifinalen var hermed sikret og her ventede et suveræn Brande hold med maksimumpoint fra deres pulje. Det skulle også vise sig, at denne kamp blev tæt bestående af to meget velspillende fodboldhold. Sunds bragte sig foran 1-0, men et flot pres fra Brande IF skabte en udligning til 1-1. Der var stor spænding og flot fodboldspil fra begge hold, men kort før tid kunne Sunds se sig i front med en flot scoring til kampens resultat 2-1 efter en kæmpe holdindsats af samtlige spillere fra Sunds.

Finalen var hermed en realitet, hvor det havde flaskede sig således, at finalekampen skulle spilles imod Kolt- Hasselager IF. Muligheden for revanche efter lørdagens nederlag til selv samme modstander var nu en til stede. Der blev igen spillet en meget lige og spændende finale, hvor Sunds kom i modvind med en udvisning på et gult kort. Kort efter udvisningen bragte Kolt-Hasselager sig i front med 1-0. Der var stort pres på i begge ender, og imod kampens sidste minut kunne Sunds efter massiv presspil udligne til 1-1. Det uafgjorte resultat betød, at kampen hermed skulle afgøres på straffespark. Begge hold skulle sparke 3 straffespark, hvor en velspillende Sebastian Wille reddede Kolt- Hasselagers spark nr. 2 efter Kristian Gadegaard og Magnus Kristensen havde scoret sikkert på de første 2 spark for Sunds. Hermed kunne Magnus Hansen sikre pokalen med en scoring, hvilket han gjorde ganske sikkert i høje side af målet. Sejren var hermed i hus og en flok ellevide Sunds drenge kunne glæde sig over en velfortjent succesoplevelse.

Der var naturligvis stor jubel og glæde blandt spillere, trænere og et flot fremmøde af forældre, hvor en super weekend i fodboldens tegn med flot og seværdig fodbold blev afsluttet med spænding helt ud på kanten.

 Et stort tillykke til U12 drengene fra Sunds med en flot afslutning på forårssæsonen, hvor det lykkes at kvittere klubbens 75 års jubilæum med en pokal mere til klubbens samling.

Trænerne

U12 Drenge

Sunds IF

 

Se flere billeder her

Luk